Διεύθυνση: Πάρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 62, Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: 212 121 3472

Ωράριο Εργασίας

Δευ – Παρ: 09.00 – 21.00
Σάββατο μόνο για επείγον:
10.00 – 14.00

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Βιογραφικό

Μάθετε περισσότερα για την Χρύσα Βαφειάδη

Αισθητικός βελονισμός προσώπου

Ο βελονισμός υπήρξε εδώ και αιώνες σαν μέθοδος θεραπείας για πόνους στο σώμα, πονοκεφάλους ή ακόμα και ναυτία. Αλλά τα συμπληρωματικά οφέλη μπορεί να σας εκπλήξουν !

Ο βελονισμός του προσώπου είναι η ασφαλέστερη εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση ή το Botox!

Αυτή η καλλυντική θεραπεία αποτελεί επέκταση του παραδοσιακού βελονισμού. Λέγεται ότι βοηθάει φυσικά να κάνει το δέρμα να δείχνει νεώτερο, ομαλότερο και πιο υγιές. Και σε αντίθεση με τις διαδικασίες ένεσης, ο βελονισμός του προσώπου αντιμετωπίζει όχι μόνο τα σημάδια γήρανσης, αλλά και τη γενική υγεία του δέρματος.

“Εργάζεται εσωτερικά για να βελτιστοποιήσει την υγεία σας ενώ παράλληλα ενισχύει την εμφάνιση του δέρματός σας”, εξηγεί η Amanda Beisel, βελονιστής και ιδρυτής της SKN Holistic Rejuvenation Clinic.

Ποια είνα τα μακροπρόθεσμα οφέλη του βελονισμού του προσώπου;

Σύμφωνα με την Beisel, το κύριο αποτέλεσμα της εμπειρίας των ανθρώπων είναι μια φωτεινή επιδερμίδα. “Είναι σαν να έχει ξυπνήσει το δέρμα από έναν μακρύ και βαθύ ύπνο”, λέει. “Όλο το φρέσκο ​​αίμα και το οξυγόνο πλημμυρίζουν το πρόσωπο και πραγματικά το επαναφέρουν στη ζωή.”

Αλλά σε αντίθεση με το Botox ή τα δερματικά πληρωτικά, ο βελονισμός του προσώπου δεν είναι μια γρήγορη λύση οποιουδήποτε είδους. “Μου αρέσει να διαχειρίζομαι τις προσδοκίες των πελατών,” εξηγεί ο Beisel. «Το επίκεντρο είναι να δημιουργηθούν μακροπρόθεσμες αλλαγές στην υγεία του δέρματος και του σώματος, όχι βραχυπρόθεσμες γρήγορες λύσεις». Με αυτό, σημαίνει καλύτερη διέγερση από κολλαγόνο, λαμπερό τόνο δέρματος, μειωμένη τάση των γνάθων και μια μαλακότερη εμφάνιση συνολικά πάνω από τα οφέλη για την υγεία όπως μειωμένο άγχος και ένταση.

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων είδε βελτιώσεις μετά από μόλις πέντε συνεδρίες του βελονισμού του προσώπου, αλλά ο Beisel συνιστά 10 θεραπείες μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να δουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Μετά από αυτό, μπορείτε να πάτε σε αυτό που αποκαλεί “στάδιο συντήρησης”, όπου παίρνετε τη θεραπεία κάθε τέσσερις έως οκτώ εβδομάδες.

“Είναι μια εξαιρετική θεραπεία για όσους είναι πολύ απασχολημένοι στην καθημερινότητα”, λέει. ” Επιτρέπεται στον οργανισμό να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί.” Εάν δεν μπορείτε να δεσμευθείτε σε τέτοιο χρόνο ή χρήματα για να διατηρήσετε τις θεραπείες, ένας άλλος τρόπος για να βοηθήσετε στη διατήρηση των αποτελεσμάτων σας είναι να τροφοδοτήσετε το δέρμα σας με μια ισορροπημένη διατροφή και καλά διαμορφωμένη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος.

Οι διασημότητες γνωρίζουν πάντα τι είναι διάσημο και χρήσιμο στον κόσμο των θεραπειών κατά της γήρανσης και, αυτή την εποχή, είναι ενθουσιασμένοι με το βελονισμό του προσώπου.

Οι γνωστές προσωπικότητες όπως η Gwyneth Paltrow, η Angelina Jolie, ο Sean Connery και η Madonna Bar Refaeli, η Kim Kardashian και η Millie Mackintosh υποστηρίζουν τον αισθητικό βελονισμό προσώπου και τον περιγράφουν ως μια ολιστική εναλλακτική λύση στο Botox, υποστηρίζοντας ότι ο βελονισμός καλλυντικών τους βοηθά να φαίνονται νεότεροι. Ως αντιγηραντική θεραπεία, ο βελονισμός του προσώπου χρησιμοποιεί τις τεχνικές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής σε συνδυασμό με τη σύγχρονη επιστήμη. Ο στόχος είναι να αποκατασταθεί η ισορροπία της ενέργειας που ρέει σε όλο το σώμα, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου στο δέρμα.

Όμως, όσοι έχουν δοκιμάσει αυτήν την αιώνια διαδικασία αλλά και αιχμής, λένε ότι αξίζει τον κόπο, και ότι δίνει στο δέρμα μια νεανική λάμψη μειώνοντας ταυτόχρονα την εμφάνιση των επίμονων ρυτίδων του προσώπου. Έχει επίσης υποστηριχθεί ότι ο βελονισμός προσώπου μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ακμής, μαύρων κύκλων, σκοτεινών κηλίδων, σημείων ηλικίας και μυριάδας άλλων κοινών δερματικών παθήσεων.

 

Πρίν και μετά τον βελονισμό προσώπου