Διεύθυνση: Πάρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 62, Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: 212 121 3472

Ωράριο Εργασίας

Δευ – Παρ: 09.00 – 21.00
Σάββατο μόνο για επείγον:
10.00 – 14.00

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Βιογραφικό

Μάθετε περισσότερα για την Χρύσα Βαφειάδη

Άρθρα
Φυσικοθεραπείας

Μολονότι, για την καλύτερη αντιμετώπιση των μυοσκελετικών μας προβλημάτων χρειαζόμαστε να επισκεφτούμε τον φυσικοθεραπευτή μας, βοηθάει να γνωρίζουμε κάποιες πληροφορίες. Έχω μια πληθώρα από άρθρα φυσικοθεραπείας για να βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρω αλλά και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που πιθανόν να αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας.
Η θλάση προσαγωγού ένας τραυματισμός στους τένοντες των προσαγωγών που προκαλεί πόνο στην έκφυση των μυών στην ηβική σύμφυση
Διάσταση ορθού κοιλιακού ή αλλιώς diastasis recti είναι ο διαχωρισμός του ορθού κοιλιακού που δημιουργείται κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Ευθειασμός του αυχένα είναι αυτό που ονομάζουμε αλλαγή στην καμπυλότητα που συναντάμε πιο συχνά στον μεγαλύτερο πληθυσμό.
Η φυσικοθεραπεία πυελικού εδάφους έχει ταυτιστεί με τις γυναίκες άμεσα και για αυτό πολλές φορές μεταφράζεται και σαν φυσικοθεραπεία στην υγεία των γυναικών
Η κύστη Baker είναι η συσσώρευση υγρού στο πίσω μέρος του γόνατος το οποίο δημιουργεί οίδημα, πρήξιμο αλλά και δυσκαμψία
Ο πόνος στη μέση ή η οσφυαλγία προκαλεί τις περισσότερες φορές πανικό και αγωνία απασχολώντας πάνω από το 70% του πληθυσμού
Η τροχαντηρίτιδα ισχίου χαρακτηρίζεται από πόνο στην εξωτερική περιοχή του ισχίου. Συνήθως προκαλείται από τενοντίτιδα στην περιοχή του μέσου και του μικρού γλουτιαίου και κάποιες φορές συνοδεύεται από ερεθισμό ή φλεγμονή του ορογόνου θύλακα.
Ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο συνηθισμένη μορφή καρκίνου στον γυναικείο πληθυσμό. Συγκεκριμένα. Στη Αμερική αποτελεί τον πέμπτο λόγο θνησιμότητας με το 6% των γυναικών που είναι από Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και από την Αυστραλία να εμφανίζουν τον καρκίνο του μαστού σε ηλικίες μικρότερες από τα 75 έτη.
Το βασικό για να κατανοηθεί τι είναι και πώς προκαλείται η ρήξη του δικέφαλου βραχιόνιου μυ είναι να κατανοήσουμε την ανατομία και λειτουργία του. Ο δικέφαλος βραχιόνιο βρίσκεται στο πρόσθιο μέρος του άνω άκρου ανάμεσα στον ώμο και τον αγκώνα και όπως λέει και το όνομα του αποτελείται από δυο κεφαλές, την μακρά και την βραχέα κεφαλή.
Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα ή αλλιώς σύνδρομο μέσου νεύρου δημιουργείται από πίεση του μέσου νεύρου το οποίο ξεκινά από την περιοχή του αυχένα και καταλήγει στον καρπό και τα δάχτυλα.