Υπηρεσίες

Τι παθήσεις αντιμετωπίζουμε

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας στους ασθενείς μας. Στο κέντρο μας αντιμετωπίζουμε μια πληθώρα παθήσεων όπως : οσφυαλγία, πόνος στις αρθρώσεις, χρόνιες τενοντίτιδες, οξείες τενοντίτιδες, τραυματισμοί όπως κατάγματα, αποκατάσταση μετά από χειρουργεία αλλά και γυναικολογικές δυσλειτουργίες. Η παρακάτω λίστα είναι ενδεικτικά κάποιες από τις παθήσεις που έχουμε αναλάβει τα τελευταία χρόνια. Επικοινωνείστε [...]

Κατ’ οίκον φυσικοθεραπείες

Στο vafeiadi.gr σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να έχετε τον φυσικοθεραπευτή στο σπίτι σας.   Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε κατοίκον είναι:   Αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων με ειδικά προσαρμοσμένο ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης και μείωσης της δυσκαμψίας ανάλογα τις ανάγκες του ασθενή   Ιατρική άσκηση με την χρήση ειδικών προγραμμάτων επαναφοράς του ασθενή στις δραστηριότητές του προάγοντας την λειτουργική […]

Kinetic flossing

Το kinetic flossing περιλαμβάνει την θεραπευτική εφαρμογή ελαστικής ισχαιμικής περίδεσης και συνδυάζεται με κινητοποίηση και άσκηση υπομέγιστης αντίστασης. Πρωτοεμφανίστηκε σαν τεχνική το 2014 στην Αμερική από τον Dr Kelly Starrett με το όνομα Voodoo Flossing λόγω των εντυπωσιακών κλινικών αποτελεσμάτων του. Η kinetic flossing περιλαμβάνει την χρήση ειδικού ελαστικού ιμάντα με τον οποίο ο θεραπευτής […]

Kinesio tapping

Η ταινία Kinesio ανακουφίζει από τον πόνο και διευκολύνει την λεμφική αποστράγγιση ανυψώνοντας μικροσκοπικά το δέρμα.

Πιλάτες στην εγκυμοσύνη

Από τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης το σώμα σας βιώνει αρκετές αλλαγές ώστε να μπορεί να σας προετοιμάσει για τη γέννηση και επίσης να μεταφέρει το παιδί σας.

Κλινικό Πιλάτες

Το Pilates είναι ένα σύστημα φυσικής κατάστασης που αναπτύχθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον Joseph Pilates, μετά τον οποίο ονομάστηκε. Ο Pilates ονόμασε τη μέθοδο του “Contrology”

Ηλεκτροθεραπεία

Η ηλεκτροθεραπεία είναι μια μορφή ιατρικής περίθαλψης, η οποία χρησιμοποιεί μικρούς ηλεκτρικούς παλμούς για την επιδιόρθωση των ιστών

Ασκήσεις και αποκατάσταση

Η άσκηση και η αποκατάσταση οδηγεί στην απελευθέρωση ενδορφινών και αυτό συμβάλλει στη βελτίωση της λειτουργίας του σώματος., της δύναμης και του πόνου.

Manual Therapy – Κινητοποιήση αρθρώσεων- Χειροπρακτική θεραπεία

Βοηθάει στη μείωση του πόνου, στη βελτίωση της λειτουργίας και στην απελευθέρωση των ενδορφινών οι λεγόμενες χαρούμενες ορμόνες που μας κάνου να αισθανόμαστε καλύτερα και βοηθούν στη μείωης του πόνου.

Βελονισμός

Ο βελονισμός είναι μια θεραπεία που προέρχεται από την αρχαία κινεζική ιατρική. Οι λεπτές βελόνες εισάγονται σε ορισμένες θέσεις του σώματος για θεραπευτικούς ή προληπτικούς σκοπούς.

Αισθητικός βελονισμός προσώπου

Ο βελονισμός υπήρξε εδώ και αιώνες σαν μέθοδος θεραπείας για πόνους στο σώμα, πονοκεφάλους ή ακόμα και ναυτία. Αλλά τα συμπληρωματικά οφέλη μπορεί να σας εκπλήξουν !

Κλειστε ενα ραντεβου εδω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Vafeiadi © 2018. Powered and Supported by NETFOCUS