Διεύθυνση: Πάρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 62, Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: 212 121 3472

Ωράριο Εργασίας

Δευ – Παρ: 09.00 – 21.00
Σάββατο μόνο για επείγον:
10.00 – 14.00

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Βιογραφικό

Μάθετε περισσότερα για την Χρύσα Βαφειάδη

Μπότες Πρεσσοθεραπείας στο Φυσικοθεραπευτήριο

English Version: https://youtu.be/VTZ4_LhJeCw

Οι μπότες πρεσσοθεραπείας είναι εξειδικευμένα ενδύματα που παρέχουν θεραπευτικά οφέλη μέσω της εφαρμογής πίεσης στα κάτω άκρα. Αυτές οι μπότες είναι εξοπλισμένες με πολλαπλούς αέρινους θαλάμους που φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν ακολουθιακά, μιμούμενοι ένα μασάζ. Η ελεγχόμενη συμπίεση βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, τη μείωση της πρόσκαιρης συγκράτησης υγρών και την ανακούφιση των συμπτωμάτων που συνδέονται με κυκλοφορικές διαταραχές, όπως το οίδημα και οι κιρσοί.

Οι μπότες χρησιμοποιούνται συνήθως σε ιατρικά περιβάλλοντα, όπως νοσοκομεία, κλινικές και κέντρα αποκατάστασης, αλλά έχουν κερδίσει επίσης δημοφιλία σε κέντρα ευεξίας και ομορφιάς. Οι συνεδρίες πρεσσοθεραπείας συνήθως περιλαμβάνουν τη φορούσα των μποτών για συγκεκριμένη διάρκεια, ενώ αισθάνεται απαλές και ρυθμικές πιέσεις. Αυτή η διαδικασία βοηθά στον ενθαρρυντικό να κυκλοφορία του λεμφικού υγρού, βελτιώνοντας την εξάλειψη τοξινών και αποβλήτων από το σώμα.

Οι μπότες πρεσσοθεραπείας προσφέρουν μια μη επεμβατική, χωρίς φαρμακευτική θεραπευτική προσέγγιση προς την προώθηση της συνολικής ευεξίας. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για άτομα με ακινησία, για αυτούς που αναρρώνουν από χειρουργείο ή τραυματισμό, και για αυτούς που αναζητούν ανακούφιση από κουρασμένα και βαριά πόδια. Βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και τη λεμφική κυκλοφορία, οι μπότες πρεσσοθεραπείας μπορούν να συμβάλουν στη μείωση των πρηξιμάτων, τη βελτίωση του τόνου του δέρματος και την ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας αποτοξίνωσης του σώματος.

👩‍💼 Θα με βρεις στο:
📍Κέντρο Φυσικοθεραπείας Χρύσα Βαφειάδη
📍Πάρ. Λεωφ Βουλιαγμένης 62, Αργυρούπολη

✅ Ενημερώσου για όλα όσα ανεβάζω στο Facebook: @vafeiadi.gr
👍 Follow for more on Instagram: @https://www.vafeiadi.gr/wp-content/uploads/περιστατικα.pngvafeiadi
📰 Βρες τα άρθρα μου και πληροφορίες στο στο: https://ift.tt/fEWrRth
📪 Επικοινώνησε μαζί μου με email: https://www.vafeiadi.gr/wp-content/uploads/περιστατικα.png@vafeiadi.gr

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ;
Το όνομά μου είναι: Χρύσα Βαφειάδη
Είμαι πιστοποιημένη φυσικοθεραπεύτρια μυοσκελετικών παθήσεων, φυσικοθεραπεύτρια για την υγεία των γυναικών κλινικός εκπαιδευτής Pilates, βελονιστής και βελονιστής προσώπου για αισθητικούς λόγους

😎 Digital Specialist – All-around player for videos, graphics, web and social mgmt.
🐇 Savvas Christomoglou – https://www.facebook.com/https://www.vafeiadi.gr/wp-content/uploads/pregnancy-300×200-1.jpg.kouneli