Διεύθυνση: Πάρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 62, Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: 212 121 3472

Ωράριο Εργασίας

Δευ – Παρ: 09.00 – 21.00
Σάββατο μόνο για επείγον:
10.00 – 14.00

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Βιογραφικό

Μάθετε περισσότερα για την Χρύσα Βαφειάδη

Ασκήσεις για τενοντίτιδα στο γόνατο

Η τενοντίτιδα στο γόνατο είναι μια κοινή μορφή φλεγμονής των τενόντων που περιβάλλουν το γόνατο. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκληθεί από υπερβολική χρήση, τραυματισμό ή μηχανική φόρτιση του γόνατο. Οι κύριοι παράγοντες κινδύνου περιλαμβάνουν την υπερβολική άσκηση, την κακή στάση, την ανεπαρκή εκτέλεση τεχνικών αθλητικών κινήσεων ή τον άστοχο εξοπλισμό.

Η φυσικοθεραπεία αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης της τενοντίτιδας του γόνατου. Ο φυσικοθεραπευτής αξιολογεί τον ασθενή και προσαρμόζει ένα πρόγραμμα θεραπείας που περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, ευελιξίας και ισορροπίας. Αυτές οι ασκήσεις βοηθούν στην ενίσχυση των μυών γύρω από το γόνατο, βελτιώνουν την κυκλοφορία και επιταχύνουν την ανάρρωση.

Επιπλέον, η φυσικοθεραπεία συχνά περιλαμβάνει τεχνικές όπως η μάλαξη και η ηλεκτροθεραπεία για την ανακούφιση του πόνου και την ελαχιστοποίηση της φλεγμονής. Ο φυσικοθεραπευτής επίσης παρέχει συμβουλές για τη βελτίωση της στάσης και τη μείωση των παραγόντων που μπορεί να επιδεινώνουν την τενοντίτιδα. Η συνεργασία με έναν φυσικοθεραπευτή μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του πόνου, αποκατάσταση της κινητικότητας και επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες με ασφάλεια.

English version: https://youtu.be/72v6Alg8vY8

✅ Ενημερώσου για όλα όσα ανεβάζω στο Facebook: @vafeiadi.gr
👍 Follow for more on Instagram: @https://www.vafeiadi.gr/wp-content/uploads/περιστατικα.pngvafeiadi
📪 Eπικοινώνησε μαζί μου με email: https://www.vafeiadi.gr/wp-content/uploads/περιστατικα.png@vafeiadi.gr

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ;
Το όνομά μου είναι: Χρύσα Βαφειάδη
Είμαι πιστοποιημένη φυσικοθεραπεύτρια μυοσκελετικών παθήσεων, φυσικοθεραπεύτρια για την υγεία των γυναικών κλινικός εκπαιδευτής Pilates, βελονιστής και βελονιστής προσώπου για αισθητικούς λόγους

😎 Digital Specialist – for videos, graphics, web and social marketing
🐇 Savvas Christomoglou – https://ift.tt/UFIChA4