Τηλ.: 694 7937 808 Τηλ.: 21 21 21 3472 mail: chrysa@vafeiadi.gr   Διεύθυνση:Πάρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 62, Αργυρούπολη
Τηλ.: 694 7937 808 Τηλ.: 21 21 21 3472 mail: chrysa@vafeiadi.gr   Διεύθυνση:Πάρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 62, Αργυρούπολη

Ασκήσεις για τενοντίτιδα στο γόνατο

English version: https://youtu.be/72v6Alg8vY8

Η τενοντίτιδα του γόνατου είναι μια κοινή μορφή φλεγμονής των τενόντων που περιβάλλουν το γόνατο. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκληθεί από υπερβολική χρήση, τραυματισμό ή μηχανική φόρτιση του γόνατο. Οι κύριοι παράγοντες κινδύνου περιλαμβάνουν την υπερβολική άσκηση, την κακή στάση, την ανεπαρκή εκτέλεση τεχνικών αθλητικών κινήσεων ή τον άστοχο εξοπλισμό.

Η φυσικοθεραπεία αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης της τενοντίτιδας του γόνατου. Ο φυσικοθεραπευτής αξιολογεί τον ασθενή και προσαρμόζει ένα πρόγραμμα θεραπείας που περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, ευελιξίας και ισορροπίας. Αυτές οι ασκήσεις βοηθούν στην ενίσχυση των μυών γύρω από το γόνατο, βελτιώνουν την κυκλοφορία και επιταχύνουν την ανάρρωση.

Επιπλέον, η φυσικοθεραπεία συχνά περιλαμβάνει τεχνικές όπως η μάλαξη και η ηλεκτροθεραπεία για την ανακούφιση του πόνου και την ελαχιστοποίηση της φλεγμονής. Ο φυσικοθεραπευτής επίσης παρέχει συμβουλές για τη βελτίωση της στάσης και τη μείωση των παραγόντων που μπορεί να επιδεινώνουν την τενοντίτιδα. Η συνεργασία με έναν φυσικοθεραπευτή μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του πόνου, αποκατάσταση της κινητικότητας και επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες με ασφάλεια.

👩‍💼 Θα με βρεις στο:
📍Κέντρο Φυσικοθεραπείας Χρύσα Βαφειάδη
📍Πάρ. Λεωφ Βουλιαγμένης 62, Αργυρούπολη

✅ Ενημερώσου για όλα όσα ανεβάζω στο Facebook: @vafeiadi.gr
👍 Follow for more on Instagram: @chrysavafeiadi
📰 Βρες τα άρθρα μου και πληροφορίες στο στο: https://ift.tt/8Xz0gVG
📪 Eπικοινώνησε μαζί μου με email: chrysa@vafeiadi.gr

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ;
Το όνομά μου είναι: Χρύσα Βαφειάδη
Είμαι πιστοποιημένη φυσικοθεραπεύτρια μυοσκελετικών παθήσεων, φυσικοθεραπεύτρια για την υγεία των γυναικών κλινικός εκπαιδευτής Pilates, βελονιστής και βελονιστής προσώπου για αισθητικούς λόγους

😎 Digital Specialist – for videos, graphics, web and social marketing
🐇 Savvas Christomoglou – https://ift.tt/UFIChA4

Music By Bensound.com