Διεύθυνση: Πάρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 62, Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: 212 121 3472

Ωράριο Εργασίας

Δευ – Παρ: 09.00 – 21.00
Σάββατο μόνο για επείγον:
10.00 – 14.00

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Βιογραφικό

Μάθετε περισσότερα για την Χρύσα Βαφειάδη

Ασκήσεις για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος στο σπίτι!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Καλή μας εβδομάδα! Η καραντίνα συνεχίζεται αλλά εμείς προσπαθούμε να βρίσκουμε διάφορες ασχολίες στο σπίτι για να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας!
 
Σήμερα σας έχω ετοιμάσει ένα βίντεο με απλές ασκήσεις για το σπίτι για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να προλάβετε τυχόν μυικούς πόνους που μπορεί να έχετε ή δυσκαμψίες λόγω της ακινησίας μέσα στο σπίτι. Μένουμε σπίτι για να μειώσουμε την εξάπλωση του κορονοιού αλλά η ακινησία μπορεί να οδηγήσει σε ατροφία, αδυναμία των μυών και των οστών, σε μυικούς πόνους σε όλο το σώμα μας, σε όχι καλή κυκλοφορία του αίματος που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του σώματος αλλά και για να έχουμε ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης,μεγάλοι περίοδοι περιορισμένης κίνησης μειώνουν την αντίσταση του οργανισμού στην ινσουλίνη και αυτόματα αυξάνεται η παραγωγή της. Η ινσουλίνη είναι η ορμόνη που είναι υπεύθυνη για την αποθήκευση της γλυκόζης στους μυς και στο συκώτι, οπότε αυτόματα επηρεάζονται και τα επίπεδα γλυκόζης. Ακόμα, αυξάνονται τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων -του κύριου συστατικού του λίπους- στο αίμα.
 
Οι παρακάτω ασκήσεις είναι απλές και χωρίς εξοπλισμό έτσι ώστε να μπορούε όλοι να τις βάλουμε στην καθημερινότητά μας ανεξάρτητα την ηλικία και το επιπεδο της φυσικής μας κατάστασης. Οπότε δοκιμάστε και έσεις τις παρακάτω ασκήσεις για να αποφύγετε τις συνέπειες της ακινησίας αλλά και για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα μένοντας στο σπίτι.
 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Fs8DnvVxdLM”][/vc_column][/vc_row]