Τηλ.: 694 7937 808 Τηλ.: 21 21 21 3472 mail: chrysa@vafeiadi.gr   Διεύθυνση:Πάρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 62, Αργυρούπολη
Τηλ.: 694 7937 808 Τηλ.: 21 21 21 3472 mail: chrysa@vafeiadi.gr   Διεύθυνση:Πάρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 62, Αργυρούπολη

Πριν και μετά από 3,5 μήνες φυσικοθεραπείας μετά από χειρουργεία δισκοκήλης

Πρίν τις φυσικοθεραπείες της Ελεάννας
Μετά από 2 μήνες φυσικοθεραπείας

 

Μετά από 3,5 μήνες φυσικοθεραπείας

 

2 Comments

 1. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και η καλύτερη ευχαρίστηση μου είναι να βλέπω τους ασθενείς μου να γίνονται καλύτερα και να έχω συμβάλει και εγώ σε αυτό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στην Ελεαννα γιατί εχει μεγάλη δύναμη και μαζί καταφέραμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

 2. Βασίλης Γαλανομάτης

  Αγαπητή Χρύσα,

  Μου ανέφερε ο πατέρας σου, με τον οποίο γνωριζόμαστε από τον επαγγελματικό χώρο της ναυτιλίας, για το «θαύμα» που κατόρθωσες στην Ελεάννα, (που αποδείχθηκε αγωνίστρια και νικήτρια της ζωής!) με την αγάπη και την φροντίδα σου εφαρμόζοντας τις εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία σου στον τομέα μετατραυματικών και μετεγχειρητικών αποκαταστάσεων,

  Δεν μπορούσα να το πιστεύσω μέχρι που είδα το βίντεο στην ιστοσελίδα σου. Εκεί επίσης πληροφορήθηκα λεπτομέρειες για τις υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακές σπουδές σου στην Μεγάλη Βρετανία και την σημαντική και εξειδικευμένη εμπειρία που απέκτησες εργαζόμενη στο Λονδίνο.
  Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

  Πολύ ενδιαφέρουσες επίσης μου φάνηκα οι υπηρεσίες που προσφέρεις σε εξειδικευμένες και δύσκολες περιπτώσεις στον κατάλληλα εξοπλισμένο και τόσο λειτουργικό επαγγελματικό χώρο που διαθέτεις.

  Εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή.

  Βασίλης Γαλανομάτης

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>