Χρύσα Βαφειάδη Φυσικοθεραπεύτρια

Τελευταια Νεα

3 Απλές ασκήσεις για καλύτερη στάση σώματος

Η καθιστική ζωή και οι ατέλειωτες ώρες στο γραφείο μπορεί να μας δημιουργήσουν πόνους στον κορμό και τον αυχένα. Οι παραπάνω 3 απλές ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να πείτε τέλος στους πόνους και θα βελτιώσει τη στάση του σώματος σας άμεσα

4 Απλές ασκήσεις για ευθειασμό του αυχένα

Στο παραπάνω βίντεο σας δείχνω 4 απλές ασκήσεις για να αντιμετωπίσετε πιθανούς πόνους στον αυχένα! Ο ευθειασμός δεν είναι πάντα η αιτία για πόνο στον αυχένα αλλά μπορεί να σχετιστεί με αλλαγές στην στάση του σώματος και έτσι σε πόνους στον αυχένα.

Ασκήσεις για πόνο στον αυχένα

Το 70% του πληθυσμού μπορεί να εμφανίσει μια φορά ή και 2 πόνο στον αυχένα. Το χρόνιο αυχενικό σύνδρομο απασχολεί πολύ κόσμο επηρεάζοντας άμεσα την ποιότητα ζωής τους. Το παρακάτω βίντεο σας δείχνει τις πιο, σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες , αποτελεσματικές ασκήσεις για άμεση ανακούφιση

Ασκήσεις πυελικού εδάφους Kegel για προχωρημένους

Στο παρακάτω βίντεο σας δείχνουμε πώς οι ασκήσεις Kegel μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα πρόγραμμα ασκήσεων για όλο το σώμα.

Τι να περιμένετε στην πρώτη επίσκεψή σας στον φυσικοθεραπευτή πυελικού εδάφους

Στο παραπάνω βίντεο εξηγούμε όλα τα βήματα που ακολουθούμε στην πρώτη συνεδρία φυσικοθεραπείας πυελικού εδάφους.

Πρόγραμμα ασκήσεων πυελικού εδάφους στο σπίτι

Στο παραπάνω βίντεο σας δείχνω ένα ενδεικτικό πρόγραμμα ασκήσεων πυελικού εδάφους Kegel που μπορείτε να κάνετε στην άνεση του σπιτιού σας.

ΧΡΥΣΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

φυσικοθεραπεύτρια

“Απολαμβάνω να συνεργάζομαι με τους ασθενείς μου βήμα προς βήμα για να πετύχουμε πλήρως τους στόχους τους. Πιστεύω στον συνδυασμό εξαιρετικών κλινικών προσόντων και ανθρωπιστικών για τη επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος. Το βραβείο μου είναι να αλλάξω τη ζωή των ανθρώπων βελτιώνοντας την υγεία τους και την ποιότητα ζωής τους”

Η καλύτερη φυσικοθεραπεία χωρίς να βαρεθώ ούτε στιγμή. Υπομονή και επιμονή στη δουλειά της.
Αγγελική Νιόβη – Νοσοκόμα

Δεν πίστευα στα αποτελέσματα που είχε η τεχνική της αποκατάστασης. Ευχαριστώ!
Κώστας Σπύρου – Υδραυλικός

Προτείνω την Χρύσα Βαφειάδη ανεπιφύλακτα σε όλους!.
Μαρία Ιαβέρη – Marketing manager

Επιμονή και ζήλος για να πετύχει ο σκοπός. Ευχαριστώ για όλα
Γιάννης Αδάμου –  Λογιστής